Latest: Download Free Desktop Wallpapers of Chef Loony! | Series: AuthorRank? | Download MBT eBooks!

Album Hit Syi'iran Wali - Ida Laila Tahun 1995 Lengkap

2 comments

Syi'iran wali ini meupakan album yang sangat lawas/lama di nusantara ini. kira kira tahun 1995 dulu. dan tentunya saya sangat suka akan seluruh lantunan indahnya suara ida laila. Namun lirik syairnya berbahasa jawa, hal ini dikarenakan syi'iran ini diciptakan oleh nenek moyang kita orang jawa bahkan terindikasi karya ulama atau para wali.
  1. Eling_eling-Syi'iran Wali_Ida Laila.mp3
  2. Khusnul_Khotimah-Syi'iran Wali_Ida_Laila.mp3
  3. Sembahyang - Syi'iran Wali Ida laila.mp3
  4. Maulid Nabi - Syi'iran Wali Ida Laila.mp3
  5. Asmane Wali Songo - Syi'iran Wali Ida Laila.mp3
  6. Pitakon_Kubur-Syi'iran Wali_Ida_laila.mp3
  7. Kemanten Anyar - Syi'iran Wali Ida Laila.mp3
  8. Luru_Ilmu-Syi'iran Wali_Ida Laila.mp3
Untuk Lirik Syi'iran wali Sebagai berikut :
==========================================
01. Eling-Eling - Syi'iran Wali
Eling-eling siro manungso
Elingono anggon mu sholat ngaji
Mumpung durung katekanan
Malaekat juru pati

Panggilane Kang Moho Kuoso,
Gelem ora bakal di gowo
Disalini sandangan putih,
Yen wes budal ra biso muleh

Tumpakane kereto jowo
,Roda papat rupo manungso,
Jujugane omah guwo,
Tanpo bantal tanpo kloso

Omahe ra ono lawange,
turu ijen ra ono kancane ,
Di tutupi anjang- anjang ,
Diurug lan di siram kembang
==========================================
02. Khusnul Khotimah - Syi'iran Wali
Ayo sedulur sing sregep ngaji
Ngaji iku sangune mati
Wong mati iku banget larane
Sebab nyawane ilang saka awake
Wong urip ning donyo iku mung sesaat
monggo sing age agetaubat
Tobat saking sakabeh maksiyat
Mumpung durung teka wektune wafat
untung temen wong sing gelem sholat
Lan ngakeh-akehne maca sholawat
Sholawat maring nabi Muhammad
Sebab ngajeng-ajeng angsal syafaat
Ya Alloh Gusti kita nyuwun
Pinaringan gesang istiqomah
Ya Alloh Gusti kita nyuwun
mbejang pejah khusnul khotimah
Ya Alloh Gusti kita nyuwun
Pinaringan umur berkah
kangge ibadah kanti ta'at
Lan Nebihi laku maksiat
Ya Alloh Gusti kita nyuwun
Pinaringan rizki kathah
saget Kangge amal jariyah
Lan ziarah dateng mekah

==========================================
03. Sembahyang - Syi'iran Wali
Eman eman temen
wong sugih durung sembahyang
nabi Sulaiman Sugih
wes nglakoni sembahyang

Eman-eman temen
Wong mlarat durung sembahyang
nabi Ayub melarat
wes ngakoni sembahyang

Eman-eman temen
Wong bagus durung sembahyang
nabi Yusuf bagus.
wes ngakoni sembahyang

Eman-eman Temen
Wong ayu durung sembahnyang
Siti Fatimah ayu
Wes nglakoni sembahyang

2 comments:

  1. ini bukan ida laila...
    tapi lilin herlana bosssss

    ReplyDelete
  2. matur suwun mbah nggeh tembange,,, kulo sedot sedoyo tembang ida laila ne ...

    ReplyDelete

  • MBT Icons and buttons

    Icons and Buttons

    Our resources have been successfully downloaded over 10K times and found almost every where. Get yours!

  • choosing webhost for a blog

    Why HostGator?

    Learn Why we chose HostGator as our Web Host and find discount coupons to kick start your blog today!

  • SEO Settings for blogger

    ALL IN ONE SEO PACK 2012

    Learn every single SEO tip that will boost your blog's ranking and organic traffic. We got them all!

  • Blogger widgets and plugins

    Visit MBT's Blogger LAB

    Why not take a tour of all great Blogger widgets published so far? You Name it we have it!

  • become a six figure blogger!

    Become a SIX FIGURE BLOGGER

    Learn what it takes to become a successful entrepreneur and build a living online!